Reserveren

Reserveert u voor op de dag zelf?


Bel dan naar 076 5036 456. Reserveringen op de dag zelf kunnen niet online worden gedaan. 

Indien u verzekerd wilt zijn van een plaatsje in onze zaak, dan is het mogelijk om van tevoren te reserveren. Wij kunnen, indien u tijdig reserveert, een tafel van 2 tot maximaal 20 personen vastleggen. U moet echter met een grote groep mensen wel rekening houden met het feit dat de bereiding van drank en gerechten wat langer kan duren. Natuurlijk doen wij er alles aan om oponthoud te voorkomen, maar op drukke dagen is dit soms niet te voorkomen. Daarom is het verstandig om uw keuze eventueel al vooraf door te geven, zodat we u zo snel en optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Het makkelijkste is om telefonisch te reserveren. U kunt dit doen op telefoonnummer 076 5036456. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier. Wanneer u bijvoorbeeld uw bestelling wilt doorgeven. Zorgt u er dan alstublieft voor dat de mail minstens 2 dagen vooraf verstuurd wordt, zodat alles tijdig en goed verwerkt kan worden.

Reservering

Uw naam:

Uw email:

Uw telefoonnummer:

Datum van uw reservering:

Gewenst tijdstip van uw reservering:

Aantal personen:

Reserveert u een Lunch of High Tea:

Eventuele opmerking (optioneel):

Behalve de eventuele opmerking zijn de overige velden verplicht. Bij reserveren op de dag zelf graag bellen in plaats van het formulier invullen. Tot snel!