Geschiedenis

Een goede bekende van mijn man Arjan had een mooi pandje aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur, wat uitermate geschikt was als horecagelegenheid. Met mijn opleiding aan de Hotelschool in Hoogstraten (België) en drie jaar werkervaring bij slagerij-traiteur Van de Wegen in Nispen als achtergrond sprak het idee me aan. Na goed overleg hebben we de knoop doorgehakt. Het pand was oorspronkelijk een woonhuis en moest omgetoverd worden tot een horecagelegenheid. Met hulp van familie en vrienden hebben we de klus geklaard en hebben we onze deuren geopend op 12 augustus 1997.

We zijn in een kleine keuken begonnen, maar om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn was uitbreiding van de keuken noodzakelijk. We kregen de mogelijkheid uit te breiden en hebben met een grote verbouwing de keuken verplaatst, waardoor er ruimte is gekomen voor een mooie serre en een groter tuinterras.

Het aantal zitplaatsen is ook uitgebreid en we beschikken nu over 65 zitplaatsen binnen en 70 zitplaatsen buiten. In het begin hebben we met hulp van mijn moeder en nichtjes fijn gewerkt in onze zaak. Het personeel is daarna uitgegroeid tot een vast team. Service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. De kroon op ons werk is daarom ook het krijgen van het “Smaakpolitie OK keurmerk” uitgereikt door Rob de Geus.

De uitzending heeft vele leuke reacties opgeleverd en is een extra stimulans om de kwaliteit te blijven waarborgen zoals u die van ons gewend bent. Tevens is ons doel om u in de toekomst op het gebied van service, sfeer en gezelligheid te blijven verrassen!