Recepties

Tevens zijn wij buiten openingstijden beschikbaar voor recepties. Buiten onze vaste openingstijden zijn er in onderling overleg verschillende mogelijkheden om ‘t Ogenblikske als locatie voor uw receptie op maat te reserveren (niet in het weekend).

Wij gaan hierbij uit van een minimum aantal personen van 50, het maximum aantal ligt op 90 personen. Binnen hebben we zo’n 50 zitplaatsen, de overige plaatsen worden bezet met verschillende statafels. U kunt in de zomer tevens gebruik maken van ons terras, hierbij gaan we tevens uit van dezelfde capaciteit van maximaal 90 personen. Als voorbeeld kunt u bijvoorbeeld beginnen met koffie en gebak, aansluitend gevolgd door een keuze uit bier, wijn en frisdrank. Op de tafels staan tevens bonbons en nootjes. Daarnaast komen wij voldoende langs met de nodige hapjes.

  • De luxe hapjes bestaan uit gevulde eitjes en tomaatjes, blokjes kaas met druif, meloen met ham en komkommer met crab.
  • De warme hapjes zijn mini ham/kaas broodjes, mini saucijzenbroodjes en mini pizza’s.
  • Er wordt stokbrood geserveerd met salades, brie, gerookte zalm en filet americain. Ook wordt er gezorgd voor een assortiment van minisnacks, zoals o.a. bami- en nasihapjes, kaashapjes en bitterballen.

In een persoonlijk gesprek kunt u afwegen waar u allemaal gebruik van wilt maken, natuurlijk is hiervan ook een prijsindicatie mogelijk. De overige drankconsumptie is voor ons wel in te schatten, maar zal per receptie verschillen qua doelgroep en tijdsduur. Indien u wilt reserveren of u wilt meer informatie, kunt u dit op onderstaande manieren doen:

Bel en vraag naar Mieke: 076 503 6456

Ga direct naar de pagina: Reserveren >

Of E mail ons >